sobota 6. července 2013

Hošnova vilka v Pisárkách

Na počátku 90. let byl Rudolf Hošna velký pojem - úspěšný podnikatel, který natáčel videoklipy, produkoval film Trhala fialky dynamitem s Helenou Růžičkovou a založil firmu MONAKO (móda na koleně), která se stala tehdy úspěšnou.

Neměl štěstí jak v podnikání, tak asi v osobním životě. V 31 letech se ocitl ve vazbě za údajné leasingové podvody a tehdy to začalo - oženil se s 18 letou krásnou Barborou, která ovšem udržovala milenecký poměr se Ctiradem Matějkou, se kterým bojovala za právě tuto vilku na Pisárkách.
20ti-letá Barbora poté Rudolfovi utekla a bylo po ní vyhlášeno pátrání - poté začínala do éteru vypouštět nechutné pikantnosti z jejich intimního života.

Od škodovky koupil do svého Autosalonu Hošna, s.r.o. 130 škodovek, za které nezaplatil, ač je prodal dále. Peníze prý použil pro soukromé účely a pro vlastní dluhy - kterých měl habaděj!

V Brně založil obchůdek se svojí oděvní firmou, kde prodával tzv. plísňové džíny vyráběné z kovodžínsoviny - tehdy se na ně na Pekařské ulici stály nekonečně dlouhé fronty. Na Dominikánském náměstí založil klub Babylon, který je nyní zavřen, ale znovu se prý bude otvírat. 

Shrnuto a podtrženo - "Kdo jde nahoru, musí i dolů".






















2 komentáře:

  1. Je to krásná vila. A někde jsem četla, že se tam sjížděli na mejdany hvězdy z celého okolí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce tam minulý rok byly ještě poházené fotky z těch akcí - byla na nich třeba H.Růžičková a I.Bartošová.

      Vymazat